måndag 5 april 2010

Billig estetisk tandvård

Är du missnöjd med hur dina tänder ser ut och vill hitta billig estetisk tandvård för att göra dina tänder finare? En vanlig form av estetisk tandvård är porslinsfasader, som klistras på dina vanliga tänder. Detta gör att tänderna ser både blekare eller vitare ut, samt att tänder blir jämnare. Estetisk eller kosmetisk tandvård i form av porslinsfasader kostar runt 3500 kr, vilket kanske inte känns som så billig estetisk tandvård. Men tänk på att högkostnadsskyddet träder in efter ett tag, vilket gör porslinsfasaderna billigare.

En alternativ estetisk tandvård kan vara att bleka tänderna. Tandblekning kan göras billigt både hemma och hos tandläkaren. Vid all typ av tandblekning och estetisk och kosmetisk tandvård är det vikigt att få kostnadsförslag från flera tandläkare för att hitta det billigaste alternativet, eftersom priset ofta skiljer sig mycket mellan olika tandläkare.

Ett annat alternativ för att hitta billig estetisk tandvård kan vara att söka estetisk tandvård utomlands. Ett tips är att gå till tandläkaren på din semester i Thailand. Tandvård i Thailand är minst lika bra som den i Sverige men betydligt billigare. Andra alternativ till billig estetisk tandvård utomlands är åka till länder som Ukraina, Polen, Estland, Lettland eller Litauen för att få billig estetsik tandvård.